Sluiten

TMC Woonwinkels is dé Henders and Hazel specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

De fleurige kleuren van Cuba, de gratie van het oude Rome of moderne architectuur: overal wordt inspiratie opgedaan voor de woonseries van het internationale lifestylemerk Henders & Hazel. Het resultaat is een compleet en uniek assortiment van meubelen met uitgebreide keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen.

Henders & Hazel creëert een huiselijke en gezellige sfeer waar u zich thuis kunt voelen en tot rust kunt komen. Zeker in deze tijd van overvolle agenda’s en altijd haast, is ontspanning een must en waar kan dit beter dan in een ruimte die jouw persoonlijke sfeer uitademt? De meubelcollectie van Henders & Hazel wordt aangevuld met een bijpassende collectie woonaccessoires, wanddecoratie, verlichting en karpetten van het merk Youniq. Ook toe aan een rustgevende omgeving in eigen stijl?

De Henders & Hazel collectie is verkrijgbaar in TMC Bergen op Zoom en TMC Woonwenz Goes

+ Lees meer

Bekijk en Bestel Online

De hele collectie van Henders & Hazel is online te bekijken en te bestellen. Makkelijk om voor het winkelen alvast even te oriënteren. Of dat kussentje, waar je in de winkel over twijfelde, toch maar wel bestellen.

Inspiratie & Collectie

Jaarlijks brengt Henders & Hazel een magazine uit met daarin voorbeeld combinaties, tips voor je inrichting en een overzicht van de complete collectie. Bestel de catalogus gratis via onderstaande link of bekijk hem hier online.

Aanbiedingen

Benieuwd naar leuke acties en aanbiedingen die op dit moment gelden? Bekijk dan snel de lopende folder hier! Op zoek naar opruimingsmodellen? Bezoek dan de Henders & Hazel outlet via onderstaande link.


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl