Sluiten

TMC Woonwinkels is dé XOOON specialist in de regio Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen.

XOOON is trendy, opvallend en soms zelfs een tikkeltje eigenwijs. Gericht op een doelgroep die sportief en ruimdenkend is, op zoek naar ruimte en bewegingsvrijheid. Meubelen moeten tegen een stootje kunnen, maar tegelijk ook modieus en actueel zijn. Daarom vernieuwt XOOON regelmatig de collectie en gebruikt daarbij de nieuwste trends en kleuren. Deze unieke collectie wordt aangevuld met een geheel eigen decoratielijn en bijpassende accessoires van het merk Coco Maison. Of het nu gaat om basiselement in uw inrichting, zoals een bank of eetkamertafel, of om een leuke trendy fauteuil. XOOON biedt complete woonprogramma's aan, waardoor je voor elk soort meubel terecht kan bij XOOON.

De XOOON collectie kunt u vinden in TMC WoonWenz Goes

+ Lees meer

Bekijk en Bestel Online

De hele collectie van XOOON is online te bekijken en te bestellen. Makkelijk om voor het winkelen alvast even te oriënteren. Of dat bijzettafeltje, waar je in de winkel over twijfelde, toch maar wel bestellen.

Inspiratie & Collectie

Helemaal weg van XOOON? Op zoek naar inspiratie? Combineer die twee met behulp van het Lookbook 2016! Boordevol woontips over verschillende woonstijlen en een overzicht van de hele collectie. Bestel gratis via onderstaande link of bekijk hem hier online.

Now or Never Deals

De "Now or Never Deals" zijn tijdelijke aanbiedingen binnen alle productsoorten van XOOON. Bekijk hier de huidige acties en aanbiedingen van de lopende folder. Of online via onderstaande link (ook voor opruimings- modellen!).


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl