Werken bij TMC Woonwinkels
Sluiten

Vacatures TMC Woonwinkels

Met vier woonwinkels, een project afdeling, een logistiek centrum en een uitvoerende afdeling biedt TMC Woonwinkels werkgelegenheid aan ongeveer 90 personeelsleden. Door de verschillende aspecten van het bedrijf wordt er een enorme diversiteit aan functies aangeboden. De functies lopen uiteen van stoffeerder tot planner en van interieuradviseur tot administratief medewerker. Van tijd tot tijd zijn er vacatures omdat een extra paar handen nodig zijn of dat er vervanging gezocht wordt voor een bestaande functie.

Wat maakt werken bij TMC Woonwinkel zo leuk? TMC is een echt Zeeuws familiebedrijf en wordt op dit moment gerund door de tweede generatie. De organisatie is, door de diverse afdelingen, veelzijdig en dynamiek. Daarnaast werken wij vanuit onze zes kernwaarden. Wij geloven in een sterke en jarenlange relatie tussen de werkgevers en werknemers. Daardoor zijn wij altijd opzoek naar de beste talenten die Zeeland te bieden heeft. Heb jij zin om bij TMC te werken en wonen leuker te maken voor onze klanten? Bekijk dan de onderstaande vacatures. Zit er geen geschikte vacature voor jou bij, maar wil je toch graag bij TMC Woonwinkels werken? Stuur dan een open sollicitatie naar directie@tmcwoonwinkels.nl.

Leerlingstoffeerder

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste collega die het vak van stofferen wil leren of al enige ervaring heeft met het vak. Je werkt, als team of zelfstandig, vanuit het logistiek centrum in Goes. Als stoffeerder werk je met de nieuwste tapijten, pvc, vinyl, laminaat en houten vloeren.Wij zoeken iemand die:

- leergierig en gedreven is om het vak te leren

- goed kan samenwerken

- pas klaar is met leren (16-25)

- affiniteit heeft met techniek

- geen 8 tot 5 mentaliteit heeft

- 40 uur per week beschikbaar is


Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer door je CV en motivatiebrief op te sturen naar directie@tmcwoonwinkels.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. J. Witte, bereikbaar op 0113-224305.

Binnenhuisadviseur junior

Voor ons filiaal in TMC Goes zoeken wij een enthousiaste binnenhuisadviseur junior (m/v). Je bent werkzaam in de woonwinkel en als team heb je één doel voor ogen: wonen leuker maken. Je bent dagelijks bezig met de laatste trends op het gebied van wonen en draagt zorg voor een nette winkelpresentatie. Samenwerken is voor jou leuk en geen last. Je hebt de HMC opleiding of een dergelijke opleiding afgerond. Weinig ervaring is voor ons geen probleem!

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer zo snel mogelijk door je CV en motivatiebrief op te sturen naar directie@tmcwoonwinkels.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. J. Witte, bereikbaar op 0113-224305.

Open sollicitatie

Werken bij TMC Woonwinkels is hard werken, een doel voor ogen hebben en ervoor gaan. Het doel van TMC is Wonen Leuker te maken voor onze klanten. Denk je dat je hier een bijdrage aan kan leveren? Stuur dan een open sollicitatie naar directie@tmcwoonwinkels.nl. Als we een geschikte vacature voor jou hebben en als wij ervan overtuigd zijn dat je een geschikte kandidaat bent, dan nemen we contact met je op.

Blijf op de hoogte van de vacatures en meer nieuws over TMC Woonwinkels!

Wil je de vacatures in de gaten houden? Het belangrijkste nieuws en aanbiedingen van TMC Woonwinkels maandelijks in je mailbox ontvangen? Meld je onderaan de homepage aan voor de nieuwsbrief!

+ Lees meer

TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl