Sluiten

Acties van TMC Woonwinkels

Maandacties

Opruiming | De ZOMEROPRUIMING is van start gegaan! Pak je voordeel: hoge kortingen op banken, bedden, matrassen, eetkamerstoelen, dressoirs, vloeren, verf, behang en kasten. Bekijk een greep uit de aanbiedingen.

TMC Woonwinkels heeft altijd verschillende maandacties. Wilt u meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. En wil je altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief.


Gratis interieuradvies Maak gauw een afspraak

1 uur gratis interieuradvies

Veel klanten uit de regio gingen u voor! Zij maakten gebruik van onze 1 uur gratis advies service, waarbij we met u op zoek gaan naar de beste oplossing voor iets nieuws voor uw vloer, wand en raam. Juist omdat er zoveel mogelijk is, stellen wij graag eerst de juiste vragen en presenteren dan naar wens een schets, moodboard of meteen de best passende oplossing.Waarbij we uiteraard ook meedenken met het totale kostenplaatje in de overtuiging dat ons advies u in alles een goed gevoel moet geven, juist ook de jaren na aankoop. Naast alle A-merk collecties hebben we dan ook een eigen huismerk NL Label, uw garantie voor de beste deal!
Meer info
Parade tapijt 4e meter kado
ACTIE: geldig tot 30-09-2017

4e meter Parade tapijt kado

Ontvang in september elke 4e meter Parade tapijt kado. Tapijt is zacht, luxe, kleurrijk en goed voor de akoestiek. de hele maand is het bij ons bovendien extra voordelig. Profiteer deze hele maand van de actie.
Meer info
Luxaflex Smartcord of LiteRise bediening t.w.v. 60,- kado
ACTIE: geldig tot 30-09-2017

Luxaflex Smartcord of LiteRise kado

Bij aanschaf van nieuwe Luxaflex raambekleding, krijg je in de maand september een Smartcord of LiteRise bediening t.w.v. 60 euro van ons kado! Met deze bedieningsmethoden zijn lange overhangende koordjes verleden tijd. Wel zo mooi! En bovendien veilig voor kinderen en huisdieren!
Meer info
NL Label Rolgordijnen & Multishades 4e kado
ACTIE: geldig tot 30-09-2017

4e NL Label Rolgordijn of Multishade kado

Haal extra privacy in huis met de NL Label rolgordijnen of de NL Label Multishades en ontvang deze maand elk 4e product kado! Je krijgt van ons de hele maand het voordeligste product kado, zo weet je zeker dat je ultiem kunt genieten in huis!
Meer info

TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl