Sluiten

Acties van TMC Woonwinkels

Jubileum 40 jaar Kruiningen!!!

Bij TMC Kruiningen vieren we van 16 t/m 25 november feest! Dit vieren we o.a. door acties. Als je onderstaande afbeelding print en mee neemt naar de woonwinkel in TMC Kruiningen, ontvang je een factor 4. Door een kortingspercentage te verzilveren in de winkel krijg je 8%, 12%, 16% of maar liefst 40% korting! Kom tijdens de jubileumdagen langs en ontdek hoe TMC Kruiningen begonnen is en zich ontwikkelt heeft tot een vooruitstrevende woonwinkel. Deze acties is niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen.

jubileum tmc kruiningen


Tot en met 19 november krijg je maar liefst 20% korting op de gehele lederen Rodeo collectie! Kom naar TMC WoonWenz toe en ontdek deze collectie.
TMC Woonwinkels heeft altijd verschillende maandacties. Bekijk de acties hieronder. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Wil je altijd op de hoogte blijven? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief.Gratis interieuradvies Maak gauw een afspraak

1 uur gratis interieuradvies

Veel klanten uit de regio gingen u voor! Zij maakten gebruik van onze 1 uur gratis advies service, waarbij we met u op zoek gaan naar de beste oplossing voor iets nieuws voor uw vloer, wand en raam. Juist omdat er zoveel mogelijk is, stellen wij graag eerst de juiste vragen en presenteren dan naar wens een schets, moodboard of meteen de best passende oplossing.Waarbij we uiteraard ook meedenken met het totale kostenplaatje in de overtuiging dat ons advies u in alles een goed gevoel moet geven, juist ook de jaren na aankoop. Naast alle A-merk collecties hebben we dan ook een eigen huismerk NL Label, uw garantie voor de beste deal!
Meer info
Therdex Basic PVC-vloer All-in gelegd voor 49,95
ACTIE: geldig tot 30-11-2017

Therdex Basic PVC all-in gelegd voor 49,95 per m2

Therdex PVC, serie Basic, is te krijgen in 2 verschillende dessins, ieder leverbaar in 6 kleuren. Deze prachtige serie PVC-vloeren met eikenhouten uitstraling wordt de hele maand all-in gelegd voor 49,95 per m2. De vloer is 2mm dik, heeft een slijtlaag van 0,3 mm en is deep embossed, waardoor de houtstructuur niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar is.
Meer info
Luxaflex® Horizontale Jaloezieën Betaal géén BTW!
ACTIE: geldig tot 18-11-2017

Luxaflex® horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn van die producten die eigenlijk iedereen wel in huis kan gebruiken. Dankzij de verstelbaarheid van de horizontale lamellen kun je op elk moment de gewenste hoeveelheid licht doorlaten in huis. Profiteer van onze unieke actie en betaal in het weekend van 16, 17 en 18 november géén BTW!
Meer info
Ultiem ontspannen met Bonaparte tapijt 4e meter kado!
ACTIE: geldig tot 30-11-2017

4e meter kado op al het Bonaparte tapijt!

Profiteer de hele maand van een mooie korting op de gehele Bonaparte collectie. Kies voor een warme vloer die heerlijk aanvoelt en ontvang een mooie korting! Bonaparte tapijt is zacht, luxe, kleurrijk en goed voor de akoestiek. de hele maand koop je Bonaparte tapijt bij ons extra voordelig, je krijgt namelijk de 4e meter kado!
Meer info
Prachtige gordijnen van Artelux, Kobe of Eijffinger 5e meter kado!
ACTIE: geldig tot 30-11-2017

Artelux, Kobe of Eijffinger gordijnen 5e meter kado!

Gordijnen geven je extra privacy in de donkere dagen die komen! Daarnaast geven gordijnen extra sfeer en zorgen ze voor goede isolatie van je huis of kamer. We geven de hele maand de 5e meter kado van onze drie topmerken! Zo kun je altijd kiezen wat het beste past bij jouw smaak! Ideaal als je grote ramen hebt!
Meer info

TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl