Sluiten
  • Een geschikte stoel of een complete eethoek?

    Bij TMC Woonwinkels bent u aan het juiste adres!

TMC Woonwinkels is dé eetkamer specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.


Bent u op zoek naar de geschikte stoel voor bij de eettafel of zoekt een compleet nieuwe eethoek? Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een voordelig assortiment in onze formule Budget Home Store te Goes direct uit voorraad. Zoekt u meer iets op maat? Ook hierin kunnen wij voorzien, we helpen u graag verder door een persoonlijk advies.


+ Lees meer

De uitvoering

Eetkamerstoelen zijn er in zeer veel uitvoeringen. Wilt u graag een stoel met of zonder armleuningen? Een hoge of een lage rugleuning? Dit zijn zo maar enkele vragen die door u beantwoord moeten worden om de gewenste uitvoering voor u te vinden.

Het gebruik

Uw gezinssituatie en uw voorkeur speelt een belangrijke rol bij het kiezen van de nieuwe eetkamerstoelen. Zo is het onderhoud een belangrijke factor indien er nog kleine kinderen aanwezig zijn. Bent u meer op zoek naar een stoel waarin u nog eens lekker in kunt natafelen dan is het comfort de belangrijkste factor.

De afmetingen

Let bij het kopen van uw nieuwe eetkamerstoelen goed op de zithoogte en de totale hoogte met evt. armleuningen. De standaard zithoogte is gemiddeld 45cm, maar indien je korter of juist langer bent dan het gemiddelde is het belangrijk om de zithoogte hier op aan te passen. Uiteraard moet de stoel ook goed onder de tafel passen.

Daarom werkt TMC Woonwinkels graag met de betere merken


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl