Sluiten
  • Praktisch en stijlvol, dat zijn onze kasten!

    Wij helpen u graag bij de juiste keuze

TMC Woonwinkels is dé kasten specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.


Bij de inrichting van uw huis kan een mooie kast niet ontbreken. Wij kunnen kasten leveren in alle soorten en maten binnen elke woonstijl. Een goed gekozen kast versterkt de stijl van uw interieur. Praktisch en stijlvol, dat zijn onze kasten. Graag helpen we u om het juiste meubel te vinden.
+ Lees meer

Het materiaal

De keuze van het soort materiaal is erg belangrijk zowel qua stijl als het onderhoud. Zo heb je bijvoorbeeld aan een kast uit massief hout meer onderhoud dan aan een kast met een afwerking in kunststof of metaal. Een kast uit massief hout is bijvoorbeeld ook weer gevoeliger voor werking van het materiaal. Daar tegenover staat dan weer de bijzondere uitstraling van het natuurlijke materiaal.

De afmeting

Kasten zijn ook erg bepalend in het interieur, daarom is het erg belangrijk om van te voren goed te meten en alle maten mee te nemen naar de winkel. Laat u adviseren door één van onze medewerkers en laat u verrassen door nieuwe ideeën en mogelijkheden, waar u misschien zelf nooit aan had gedacht.

De uitvoering

Welke functie heeft de nieuwe kast binnen uw interieur? Zoekt u voornamelijk opbergruimte, dan is een bergkast de beste optie. Wilt u liever wat mooie spulletjes in de kijker zetten, dan kunt u beter kiezen voor een vitrinekast of dressoir. Een boekenkast is bijvoorbeeld een leuke combinatie van de twee.

Daarom werkt TMC Woonwinkels graag met de betere merken


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl