Sluiten

Laminaat in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

TMC Woonwinkels is de laminaatspecialist van Zeeland

TMC Woonwinkels is de erkende interieurspecialist in laminaat voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Woonwinkels biedt een grootte collectie laminaat in Zeeland aan. Laminaat is een zeer degelijke vloer met een natuurlijke uitstraling. De toplaag van een laminaat vloer bepaalt voornamelijk de kwaliteit van de vloer. Een laminaat vloer is tegenwoordig, door de natuurlijke designs, nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer of van een PVC vloer. Laminaat is een onderhoudsvriendelijke vloer te noemen, doordat het gemakkelijk te behandelen is. Kom langs in de woonwinkels in Goes, Bergen op Zoom of Kruiningen voor de vele mogelijkheden en variaties. Zo is laminaat te verkrijgen in diverse stroken, zowel qua lengte als in de breedte van de planken. Daarnaast zijn er ontzettend veel designs en diverse kwaliteiten laminaat. Je vind de uitgebreide stalencollectie in onze woonwinkels. De vloeren kan je zien, voelen en beleven! Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.


Bekijk onze collectie harde vloeren. | Houten vloeren | PVC vloeren | Linoleum |

Nieuwe laminaatvloer?

Er valt heel wat te kiezen bij TMC Woonwinkels

Bekijk de vele mogelijkheden van laminaat. TMC Woonwinkels biedt u de meest uitgebreide collecties laminaatvloeren in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

 • Een houten of stenen vloer maar dan zonder de nadelen

  Een laminaatvloer is zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en zonlicht, Perfect te combineren met heel veel interieurideeën voor uw woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. En makkelijk meeverhuisbaar, omdat u een laminaatvloer zwevend legt.

 • Het nieuwe laminaat is nauwelijks van echt te onderscheiden

  Door gepatenteerde druktechnieken hebben al onze laminaat vloeren een natuurlijk reliëf en worden terugkerende patronen voorkomen. Daarbij voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan.

 • Laminaat kan tegen een stootje en is meeverhuisbaar

  Op een laminaatvloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Geen probleem dus in de keuken. En wilt u de vloer meeverhuizen? Dan klikt u het laminaat er zo weer uit.

 • Elke laminaatvloer is leverbaar in vele dessins en kleuren

  Oneindig veel kleuren en motieven maken dat er voor u altijd een juiste keuze in onze collectie te vinden is. Lastig kiezen? Wij adviseren u graag

Onze laminaat adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Daarom werkt TMC Woonwinkels graag met de betere merken


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl