Sluiten

Linoleum in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Woonwinkels is de linoleumspecialist

TMC Woonwinkels is de erkende interieurspecialist in linoleum voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom met o.a. Forbo Marmoleum. TMC Woonwinkels biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Forbo Marmoleum, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe linoleumvloer in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Voordelen Linoleum vloeren

Een linoleum vloer heeft veel voordelen. De vloer heeft een natuurlijke uitstraling, dit komt doordat de vloer uit 97% uit natuurlijke grondstoffen is gemaakt. Linoleum is kras- en slijtvast en heeft hierdoor een lange levensduur. Daarnaast heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende ontwerpen en designs. De gietvloer is op dit moment erg in. Een linoleum vloer kan hier een zeer geschikt alternatief zijn. Kom eens langs in één van onze woonwinkels om kennis te maken met een linoleum vloer.

Bekijk onze collectie harde vloeren. | Houten vloeren | PVC vloeren | Laminaat |

Linoleum bij TMC Woonwinkels

Natuurgetrouw, kras- en slijtvast, vele designs en een eventueel alternatief voor een gietvloer. Linoleum is geschikt voor vele toepassingen. Kom langs bij TMC voor een uitgebreide collectie aan linoleum vloeren.

Nieuwe linoleum vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij TMC Woonwinkels

Bekijk de vele mogelijkheden van linoleum. TMC Woonwinkels biedt u de meest uitgebreide collecties linoleum vloeren in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

 • Natuurlijke grondstoffen

  Linoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen: jute, hars, houtmeel en kalksteen, 72% daar-van is snel herwinbaar en 43% is gerecyclede content. Jute en vlas zijn jaargewassen die net als tarwe en maïs worden geoogst. Het winnen van hars is een continu proces, terwijl het houtmeel, een afval-product van de houtindustrie, afkomstig is uit Europese productiebossen. Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Deze eenvoudige, natuurlijke ingrediënten vormen samen het linoleum.

 • Een fascinerende wereld van kleuren en dessins

  Met een breed scala aan collecties biedt linoleum ongekende mogelijkheden. Je creëert er niet alleen een praktische vloer mee, ook qua design en kleur kunt u zich volledig uitleven. En daar helpen wij u graag bij uiteraard.

 • Lange levensduur en de laagste levensduurkosten

  Alle linoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten. In omgevingen met zeer zwaar gebruik, zoals scholen, ziekenhuizen, kantoren en openbare gebouwen, heeft Marmoleum linoleum met Topshield2 zich ruimschoots bewezen. De eisen zijn hier bijzonder hoog als het gaat om hygiëne, slijtvastheid en eenvoud van onderhoud. Vuil, slijtage, krassen en vlekken. De vloer kan heel wat hebben! Met Marmoleum kiest u voor een vloer die altijd als nieuw is en meteen klaar voor gebruik.

 • Natuurlijk, ecologisch en economisch

  Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen behoort het tot de meest milieuvriendelijke vloeren. Na een levensduur van 30 jaar of meer kan de cyclus opnieuw beginnen. Linoleum kan worden gecomposteerd omdat het volledig afbreekbaar is. Linoleum behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar ook al diverse erkenningen voor gekregen. Het internationaal erkende Swan label, de Blue Angel certificering, het Noord- Amerikaanse Sequoia Seal of meer specifieke labels als Nature Plus of het Oostenrijkse milieulabel.

Onze linoleum adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Daarom werkt TMC Woonwinkels graag met de betere merken


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl