Sluiten

TMC Woonwinkels is de PVC specialist in Zeeland.

TMC Woonwinkels is de erkende interieurspecialist en heeft de nieuwste PVC vloeren voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom met o.a. Therdex en NL Label PVC vloeren. TMC Woonwinkels biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Therdex PVC vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe pvc vloer in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel in Goes, Bergen op Zoom of Kruiningen. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken, zodat we samen de juiste PVC vloer kunnen uitzoeken. Bekijk hier naast de laatste trends op het gebied van PVC vloeren. PVC vloeren vind je bij TMC Woonwinkels in Zeeland.

TMC heeft vakmannen in vaste dienst die de ondervloer bij je komen egaliseren, schuren en de PVC vloer plakken. Zo weet je zeker dat de PVC vloer vakkundig wordt gelegd. Kom langs en ontdek de mogelijkheden. Benieuwd naar realisaties van pvc vloeren? Kijk dan eens op pinterest account.

Nieuwe PVC vloer kopen?

Er valt heel wat PVC vloeren te kiezen bij TMC Woonwinkels

Bekijk de vele mogelijkheden van PVC. TMC Woonwinkels biedt de meest uitgebreide collecties PVC vloeren in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

 • Sterk en krasvast

  Een PVC vloer is een harde vinylvloer en daardoor zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. En nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen. Door de sterke en harde toplaag van onze PVC vloeren slijten deze vloeren minder snel dan goedkope PVC vloeren die je overal kunt kopen.

 • Voelt natuurlijk aan

  De toplaag van een PVC vloer is voorzien van een embossing structuur. Dankzij deze structuur voel je de nerven van het hout ook daadwerkelijk in de PVC vloer. De nerven worden willekeurig aangebracht en volgen het dessin niet. De betere PVC vloeren zijn voorzien van Register Embossing, wat inhoudt dat de je de nerven en knoesten in de vloer echt kunt voelen, waar ze ook zitten. Een vloer met Register Embossing noemen we een authentieke PVC vloer.

 • Slijtvaste toplaag

  Op een PVC vloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Een PVC vloer wordt direct op de vlakke ondervloer gelijmd of verwerkt, waardoor weerkaatsing van het geluid terug de kamer in wordt voorkomen. Koop daarom een PVC vloer bij TMC Woonwinkels!

 • PVC-vloeren en gezondheid

  Om het PVC soepel te houden worden weekmakers gebruikt. Ftalaat weekmakers, waarvan wordt vermoed dat deze negatieve effecten hebben op milieu en volksgezondheid, staan al geruime tijd onder druk. Gelukkig zijn er nieuwe bio-weekmakers die onschadelijk zijn voor milieu en gezondheid. Alle PVC-vloeren die wij verkopen bevatten de goede weekmakers, dit is terug te zien in het ECO+ keurmerk.

  Een ander onderdeel, de Vluchtige Organische Stoffen (VOS), hebben ook effect op de gezondheid. Deze stoffen verdampen gemakkelijk bij kamertemperatuur. Ze zitten in verf- en schoonmaakmiddelen, maar ook in brandvertragers en in sommige weekmakers. Er zijn verschillende normen voor de emissie van VOS. Al onze PVC-vloeren voldoen aan de strengste Europese normen. Naast deze Europese normen voldoet een PVC-vloer ook aan de nog strengere vrijwillige standaard van Eurofins. Hierdoor ben je zeker van een minimale impact op de luchtkwaliteit wanneer je voor één van onze PVC-vloeren kiest.

 • Advies op maat

  Oneindig veel kleuren en motieven maken dat er voor jou altijd een juiste keuze in onze collectie te vinden is. Lastig kiezen? Wij adviseren je graag in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Onze PVC vloeren adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

Daarom werkt TMC Woonwinkels graag met de betere PVC merken


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl