Sluiten

Raambekleding in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Woonwinkels is de specialist op het gebied van raambekleding

Bekijk al onze collecties voor raambekleding, horren en andere zaken voor het raam op onderstaande pagina's. Wij zijn TMC Woonwinkels en zijn de specialist voor alles voor het raam in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Wij kunnen jou dus gegarandeerd helpen wanneer je met vragen zit voor de aankleding van uw ramen. Bezoek onze winkel, of lees verder over al onze mooie producten voor het raam.

 • Gordijnen

  Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende mate van transparantheid. Op basis van je eigen voorkeur en woonsituatie kun je kiezen hoeveel licht je wil doorlaten in de ruimte. Gordijnen zijn op verschillende manieren op te hangen, waarbij je zelfs kunt kiezen voor elektrische bediening! Bij gordijnen heb je de keuze uit een grote diversheid aan stoffen. Elke stof geeft het gordijn een ander karakter mee en dus ook een andere styling. Je kunt daarnaast ook nog zelf bepalen wat voor plooi je in het gordijn wilt. Kortom, met gordijnen kun je heel veel verschillende kanten op!

 • Binnenzonwering

  Met binnenzonwering kun je heel veel kanten op. Zo kun je kiezen voor zonwering die energiebesparend en geluidsisolerend werkt, kijk hiervoor bij de Duette® Shades van Luxaflex®. Zonwering is daarnaast breed inzetbaar op verschillende soorten ramen, Plissé en Duette® Shades zijn hier erg geschikt voor. Er zijn echter nog veel meer soorten zonwering, met een grote diversiteit aan werking en uitstraling. Er zit hoe dan ook iets tussen wat aansluit bij jouw woonwensen.

 • Horren

  Een hor voor je raam heeft verschillende positieve bijkomstigheden. Zo weet je zeker dat je insecten en pollen van buiten ook daadwerkelijk buiten houdt. Horren zijn voor veel raamsoorten verkrijgbaar. Je kunt daarnaast kiezen uit 4 soorten kleuren bij de standaard horren en 6 kleuren bij inzethorren.

 • Shutters

  Met shutters in huis kies je voor een zonwerend product dat ook veel privacy teweegbrengt! Shutters zijn in een breed scala aan vormen en maten verkrijgbaar, het is nagenoeg altijd maatwerk! Shutters zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en zijn ook inzetbaar in vochtige ruimtes. Wij adviseren wel om bij vochtige ruimtes voor shutters van PVC te kiezen, zodat je zeker weet dat de raamdecoratie nog lang mee zal gaan.


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl