Sluiten

Lifestyle & Landelijk

Comfortabel klassiek en rustig

In deze woonstijl voert het landelijke karakter vaak de boventoon. Dit ziet u terug door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. De meubels zijn overwegend grof en robuust, want een gladde afwerking past niet in een landelijke stijl. Maak kennis met de woonstijl Lifestyle & Landelijk.

Comfortabel, leefbaar en gezellig

De unieke kwaliteiten van Lifestyle & Landelijk

In een Lifestyle & Landelijk interieur worden veel natuurlijke tinten en materialen gebruikt. Deze woonstijl is comfortabel, klassiek en rustig met rustieke meubels, landelijke kasten en behaaglijke plaids met een tapijt als sfeermaker.

 • Kleuren

  Het kleurenpalet van deze woonstijl bevat veel natuurlijke tinten zoals wit, beige, crème, bruin en grijs, maar ook veel zachte pasteltinten en zachte bloemdessins. Verschillende soorten hout geven kleur aan deze woonstijl.

 • Materialen

  In deze woonstijl wordt veel hout en steen gebruikt, maar ook mooie effen stoffen in natuurlijke tinten en materialen zoals wol, linnen en katoen. Denk aan rustieke meubels, landelijke kasten met deuren, bureautjes met ronde poten en brocante fauteuils. De meubels mogen grof en robuust zijn, want een gladde afwerking past niet in een landelijke stijl.

 • Sfeer

  Deze woonstijl is comfortabel, klassiek en rustig. Een landelijk interieur kan raakvlakken hebben met een meer brocante en romantische stijl. Dat ziet u onder meer terug in accessoires. Deze woonstijl kan eveneens worden omschreven als warm en behaaglijk. Denk aan de sfeer van een boerderij en een landelijke omgeving.

 • Accessoires

  Denkt u aan behaaglijke plaids, shutters en een tapijt als sfeermaker. Kussens met bloemdessins en windlichten met een natuurlijke uitstraling passen ook goed in de woonstijl Lifestyle & Landelijk. Oude krukken met een verhaal en houten of metalen kisten met gebruikssporen zien we ook veel in deze interieurs.

Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl