Sluiten

Stijlvol & Klassiek

Elegant met romantische invloeden

Deze woonstijl straalt een bepaalde klasse uit. Er wordt gebruik gemaakt van invloeden uit het verleden zoals de renaissance en de barok. Dat ziet u terug in meubels en verlichting, maar ook in de detaillering van de interieurs. Maak kennis met de woonstijl Stijlvol & Klassiek.

Elegant, smaakvol en klassiek

De unieke kwaliteiten van Stijlvol & Klassiek

In een Stijlvol & Klassiek interieur vindt u poederige pasteltinten in combinatie met kroonluchters en barokke stoelen. Verse bloemen mogen zeker niet ontbreken en ook mooi porselein en tafelzilver hoort helemaal in de klassieke stijl thuis.

 • Kleuren

  Voorheen zag u in dergelijke interieurs veel donkere kleuren zoals bordeauxrood en dieppaars, maar tegenwoordig mag het wat lichter met naturellen, grijstinten, subtiel zwart en een toefje goud. Gaat u voor een klassiek romantisch interieur dan doen poederige pasteltinten het goed. Een dergelijk interieur heeft weinig harde kleuren nodig, omdat de meubels en details genoeg tot de verbeelding spreken.

 • Materialen

  Luxe, glanzende stoffen en velours worden in een klassiek interieur gecombineerd met leer. Op de vloer ligt donker hout, een visgraatparket of natuursteen en u ziet veel gecapitonneerde banken en fauteuils. Op de wand kan een behang met grote print of een ingetogen kleur toegepast worden.

 • Sfeer

  Een klassieke woonstijl herkent u aan de verwijzingen naar vroeger, zoals de renaissance, de barok en de rococo. Denk aan hoge deuren, prachtige lambriseringen en ornamenten. Barokke stoelen en kroonluchters passen perfect in deze klassieke stijl. Het zorgt voor een statige en elegante uitstraling met romantische invloeden.

 • Accessoires

  Verse bloemen mogen in deze woonstijl niet ontbreken. Denk aan pioenrozen voor een romantische touch of meer subtiel groen in de vorm van een mooie tak. U ziet in deze woonstijl mooi porselein en tafelzilver en goed gekozen accessoires zoals elegante opbergdoosjes en vazen.

Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl