Sluiten
  • Hofstede Raanhuis

    Maatwerk is de standaard!

TMC Woonwinkels is dé Hofstede Raanhuis specialist in de regio Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen.

Hofstede Raanhuis is één van de weinige meubelfabrikanten met vele maatwerkmogelijkheden en ruimte voor individuele wensen binnen onze eigentijdse, inspirerende en sfeervolle collecties. Gecombineerd met de productie in onze eigen fabrieken in Nederland bieden u alle ingrediënten voor een goede verkoop.

+ Lees meer

Hout en zitmeubelen op elkaar afgestemd

Hofstede Raanhuis is een nederlandse fabrikant van een uitgebreide collectie zitmeubelen en diverse collecties houten meubelen inclusief tafels.

Deze collecties zijn prachtig op elkaar afgestemd en zorgen voor een harmonieus geheel met elkaar. Zij is er op ingesteld aan individuele eisen van haar afnemers(consumenten en projecten) tegemoet te komen.

Uitgebreide collectie zitmeubelen

Hofstede Raanhuis is een kwaliteitsleverancier waar eetkamerstoelen, fauteuils en banken volgens de beste productiemethodes worden gemaakt. Dagelijks werken vele mensen samen om op een efficiënte en eigentijdse manier de mooiste meubels te maken. Het gehele productieproces wordt gekenmerkt door vakmanschap, maatwerk en zeer veel aandacht voor een perfect eindresultaat. En natuurlijk een ultiem zitcomfort

Passende collectie houten meubelen

Hofstede Raanhuis is een kwaliteitsleverancier waar kasten en tafels volgens de beste productiemethodes worden gemaakt. Dagelijks werken vele mensen samen om op een efficiënte en eigentijdse manier de mooiste meubels te maken. Het gehele productieproces wordt gekenmerkt door vakmanschap, maatwerk en zeer veel aandacht voor een perfect eindresultaat.

Bekijk de sfeerfoto's in onze inspiratieapp. of maak direct een afspraak.

In onze inspiratiemodule kunt u aan de hand van mooie sfeerbeelden inspiratie opdoen van de Hofstede Raanhuis collectie..

Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaand knop "Contact opnemen".


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl