Sluiten
  • Budget Home Store in Goes

    Betaalbaar Wonen en Slapen!

De Budget Home Store van Goes! Te vinden bij TMC WoonWenz in Goes.

Budget Home Store Goes: Bewust Betaalbaar! Op zoek naar goedkope meubels zoals een nieuw bankstel, eettafel of relaxfauteuil? Een nieuwe boxspring, linnenkast of tienerkamer? Het is allemaal te vinden bij Budget Home Store Goes XXL. Daarnaast zijn al onze artikelen online te bestellen. Kom gezellig langs in onze winkel of maak een afspraak!

De Budget Home Store collectie is verkrijgbaar in TMC WoonWenz Goes. Deze vestiging is gelegen op de woonboulevard in Goes. Centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein!

+ Lees meer

Kijk en bestel direct online

Meer dan 10.000 m2 wooninspiratie bij TMC WoonWenz in Goes! Het assortiment van Budget Home Store, Wonen en Slapen, is groots opgezet. U vindt hier volledige woonprogramma's, boxsprings, relaxfauteuils, stoelen, banken en meer tegen een betaalbare prijs!

Bekijk de actuele folders

Bekijk de XXL folder van Budget Home Store via de onderstaande link. Scroll naar beneden voor de XXL folder. Hierin vind u alle aanbiedingen van Wonen en Slapen. Het slaapassortiment vind u ook bij TMC WoonWenz in Goes Kom snel langs bij ons in de showroom voor de beste deals!

Bekijk onze collectie

Het veelzijdige assortiment van Budget Home Store Goes is online volledig samen te stellen. Andere kleur? Robuuste poot of juist een slanke poot? Ontdek de mogelijkheden in de webshop! Bestel eenvoudig online en wij bezorgen de meubels bij u thuis. Makkelijker kan niet!


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl