Sluiten
  • Caresse Boxsprings

    Bij TMC WoonWenz Goes

TMC Woonwinkels is dé Caresse specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.


Dankzij de jarenlange ervaring in de slaapbranche en onderzoek biedt Caresse een hoogwaardig slaapcomfort aan. Doordat de producten gedeeltelijk zelf samen te stellen zijn creëert u uw eigen boxspring. Caresse! U ontwaakt vol van energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht.

Natuurlijke materialen

Doordat Caresse werkt met natuurlijke materialen wordt slapen pas echt genieten. Natuurlijke materialen functioneren in de zomer ademend en in de winter behagelijk. Zo werkt Caresse met materialen als paardenhaar, kapok (afkomstig van de kapokboom), katoen en latex.

Silver, Gold en Platinum

Het slaapconcept van Caresse beslaat drie collecties: de Silver, Gold en Platinum collectie. TMC WoonWenz in Goes heeft een groot gedeelte van deze drie collecties in de showroom. Kom langs en laat u overtuigen van het hoogwaardig slaapgenot wat Caresse u te beiden heeft.

Accessoires

Bent u opzoek naar een extra nachtkast of voetenbank bij uw Caresse boxspring? Deze zijn apart te bestellen net als losse pootjes en ledlampjes. Voor een volledige ervaring en optimaal slaapgenot besteld u deze bij TMC WoonWenz in Goes. U bent van harte welkom.


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl