Sluiten
  • Keijser & Co

    Meubelen in een eigentijdse en pure stijl.

TMC Woonwinkels is dé Keijser & Co specialist in Kruiningen!

Keijser & Co levert meubelen en zitmeubelen in een eigentijdse en pure stijl. Bij TMC Kruiningen gaat er veel aandacht aar het op maat maken van de meubelen. Binnen dit concept past Keijser & Co perfect! Aandacht en passie voor op maat gemaakte producten. Dit betekent dat alle meubelen van Keijser & Co volledig op uw wensen kunnen worden samengesteld, zowel wat betreft de afmetingen, materialen als kleuren. Met de meubelen van Keijser & Co maken wij van uw interieur een uniek en persoonlijk interieur. De unieke collectie van Keijser & Co vindt je bij TMC Kruiningen in Zeeland. Kom voor je Keijser & Co kast of bank naar TMC Kruiningen.

+ Lees meer

Maatwerk

Keijser & Co is ontzettend sterk in maatwerk. Ontdek de vele mogelijkheden van Keijser & Co bij TMC Kruiningen in Zeeland! Wij begeleiden je vanaf het begin tot en met het eind. Weet je al helemaal wat je wilt? Dan helpen wij bij de uitvoering.

Gratis interieuradvies

Wil je meer weten over onze Keijser & Co collectie? Of wil je tips voor je interieur? Wij maken tijd voor je vrij! Klik op onderstaande link om een afspraak te maken. Geen verplichtingen én geen kosten. Wij laten u graag vrijblijvend kennismaken met Keijzer & Co in TMC Kruiningen.

NOOS collectie

Wilt u genieten van de degelijkheid van de Keijser & Co collectie, maar wel een snelle levering? Dan bent u bij NOOS op de juiste plek. Dit merk komt voort uit de collectie van Keijser & Co. Daar waar Keijser & Co zich onderscheidt door maatwerk, daar onderscheidt NOOS zich in een snelle levering én toch net die unieke kenmerken van Keijser & Co.


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl