Sluiten

Lieverdink in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Woonwinkels is de Lieverdink specialist

TMC Woonwinkels is de erkende interieurspecialist voor Lieverdink voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Woonwinkels biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties van Lieverdink, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een parketvloer. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Zo kunnen we alle mogelijkheden op het gebied van de houten vloeren bespreken.

Nieuwe Lieverdink parketvloer?

Er valt heel wat te kiezen bij TMC Woonwinkels

Bekijk de vele mogelijkheden van Lieverdink. TMC Woonwinkels biedt u de meest uitgebreide collecties parketvloeren in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

  • Niets is onmogelijk

    U vraagt, wij draaien. De parketvloeren van Lieverdink zijn in elk formaat, elke kleur en elk legpatroon verkrijgbaar. Een lichte tint die ruimtelijk oogt of juist een donkere tint voor sfeer? Wij van TMC Woonwinkels adviseren u hier graag over. Bij ons in de woonwinkel of bij u thuis!

  • Combineer vloer en meubels

    Staat al vast welke meubels op uw vloer komen te staan? Dan is het belangrijk om dit mee te nemen in uw keuze voor de kleur van de vloer. Het is verstandig om te kiezen voor een tint die twee tinten donkerder of lichter is dan uw meubels. Teveel van dezelfde kleur oogt al snel eentonig.

  • Gemoedelijk én innovatief

    De Parketfabriek Lieverdink is een gemoedelijke fabriek die nog ouderwetse normen en waarden hanteert bij de productie van hun parket. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat zij niet zeer bewust bezig zijn met innovatie en productontwikkeling! Lieverdink loopt zelfs voorop in de branche.

Onze adviseur voor Lieverdink parket helpt u graag bij de juiste keuze.

Marjon de Zwaan
Interieurstyliste

TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl