Sluiten
 • Vandyck

  Van de catwalk naar de slaapkamer

 • Vandyck

  Van de catwalk naar de slaapkamer

 • Vandyck

  Van de catwalk naar de slaapkamer

 • Vandyck

  Van de catwalk naar de slaapkamer

TMC Woonwinkels is dé Vandyck specialist voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


TMC Woonwinkels is de erkende interieurspecialist voor bedtextiel voor de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom met o.a. het A-merk Vandyck. TMC Woonwinkels biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Vandyck bedtextiel, maar heeft ook slaapadviseurs in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuw Vandyck bedtextiel. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen u graag.

+ Lees meer

Nieuw bedtextiel van Vandyck? Er valt heel wat te kiezen bij TMC Woonwinkels

 • Standaard

  Voor jonge gezinnen, dus ook voor de kids. De student op kamers. De woonloft-bewoner. De alleenstaande. Het fijne van dekbedden is, dat u er van die prachtige overtrekken omheen kunt doen, waardoor elk opgemaakt zich aanpast aan het interieur. Eigenschappen:

  - Lage aanvangprijs, dus budgetvriendelijk
  - 65% dons en 35% veertjes
  - Tijk van 100% katoen
  - Isolatiewaarde: goed
  - Drapeerbaarheid: ruim voldoende

 • Comfort

  Licht in gewicht en geschikt voor elk slaapvertrek. Een dekbed dat uitstijgt boven het gemiddelde qua prijs, isolatie en drapeerbaarheid. Natuurlijk kiest u daarbij een Vandyck dekbedovertrek van 100% katoen en een goed kussen.

  -Prijs van de middenklasse
  -90% dons en 10% veertjes
  -Zeer fijn geweven katoenen tijk
  -Isolatiewaarde: zeer goed
  -Drapeerbaarheid: zeer goed

 • Super comfort

  Voor de verwende slaper. Onvergelijkbaar mooi en soepel vallende donsdekbed in luxe uitvoering. Zorgt voor een optimaal vochttransport, mits de overtrek van zuiver katoen is.

  -Prijs en kwaliteit in het topsegment
  -Super dicht geweven tijk van gekamde katoen
  -Gevuld met 95% witte ganzendons
  -Isolatiewaarde: zeer goed
  -Drapeerbaarheid: het best denkbare

 • Superieur comfort

  Voor de echt superieure slaper. Een donsdekbed die uitstijgt in de luxe klasse. Zorgt voor optimaal vochttransport, mits de overtrek van zuiver katoen is.

  -Prijs en kwaliteit in het topsegment
  -100% Boheemse ganzendons
  -Zeer lichte, super dicht geweven tijk van de fijnste katoen
  -Isolatiewaarde en drapeerbaarheid: beiden superieur

 •  

  Dons

  Dons is een natuurproduct met buitengewone eigenschappen. Zijdezachte pluisjes in stervormige vertakkingen zorgen ervoor dat het lichaam zowel tegen kou als warmte beschermd wordt. Samen vormen zij namelijk isolerende luchtkussentjes. Dons neemt, als geen ander vulmateriaal, snel en zeer veel vocht op en voorkomt daardoor overmatig transpireren. Doordat dons zo licht is, is het zeer comfortabel.

   
 •  

  Dons dient de mens

  De kwaliteit van een dekbed wordt bepaald door de vulling en de tijk. Voor u, als gebruiker, gelden ook nog andere criteria, zoals het gewicht van het dekbed, de isolatiewaarde en de drapeerbaarheid. Het gewicht van het dekbed wordt bepaald door het gewicht van de vulling en de tijk samen. De isolatiewaarde is afhankelijk van het vulgewicht en van de vulkracht van de dons. Hoe hoger de vulkracht van het dons, des te lager kan het vulgewicht zijn om een goede isolatiewaarde te behouden. De drapeerbaarheid wordt mede bepaald door de soepelheid van de tijk, de kwaliteit van de dons en de stikwijze van het dekbed. Van een Vandyck donsdekbed kunt u verwachten dat dit allemaal uitstekend is.

   

Plan meteen een afspraak met TMC Woonwinkels

Bij TMC Woonwinkels willen we ons advies niet laten afhangen van beperkingen in mogelijkheden en kwaliteit. Vandaar dat we er bewust voor kiezen bedtextiel niet direct af te kopen bij de fabrikant, maar kiezen voor de kwaliteit van Vandyck. Hiervoor betaalt u misschien in eerste instantie iets meer, maar u heeft er in de loop van de tijd alleen maar profijt van! U heeft langer plezier van uw aankoop.


Ontdek alle mogelijkheden, onze service en garanties in onze winkel of bij thuis in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl