Sluiten
  • Woonideeën op maat!

    TMC Kruiningen

TMC Kruiningen, de maatwerkspecialist!


Toe aan een nieuw interieur, maar u weet niet waar te beginnen? In onze winkel te Kruiningen zijn we gespecialiseerd in maatwerk. We hebben alles in huis om uw interieur volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur. Met de formule “Binnenhuisadviseurs” kunnen we alles aanbieden op het gebied van raamdecoratie, vloer –en wandafwerking. Daarnaast hebben we de woonformule “De mooiste woonwinkel”, hierin hebben we zowel een meubel –als een slaapassortiment beschikbaar. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk en professioneel advies en maken indien gewenst een 3D voorstelling, zodat u een realistisch beeld hebt van uw nieuwe inrichting.
+ Lees meer

Maatwerk

Wij kunnen nagenoeg alle zaken op maat laten maken, zodat u niet beperkt wordt in de mogelijkheden. Alles wordt deskundig door onze eigen mensen opgemeten, gemonteerd en afgeleverd.


3D visualisatie

Wij maken graag een 3Dvoorstelling van uw toekomstige interieur, zodoende hebt u een goed beeld van hoe het er uit zal gaan zien.
Gratis interieuradvies

De stylisten van TMC Woonwinkels gaan graag de uitdaging aan dat zij u oplossingen kunnen aandragen waarvan u echt blij wordt én waarmee u tijd en geld bespaart. Het enige wat u hoeft te doen is 1 uur tijd reserveren en een afspraak te maken. De rest doen wij graag voor u.


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl