Sluiten
  • Betaalbare woonideeën vindt u bij

    TMC WoonWenz

Een winkel met afzonderlijke sferen op maar liefst 10.000 m²!


TMC WoonWenz is één en al inspiratie. Voor zowel starters als gevorderden en voor vele smaken. Het meubelaanbod van TMC WoonWenz loopt van landelijk en romantisch naar basic en modern. TMC WoonWenz biedt ook een uitgebreide collectie bedden met bijbehorende matrassen. Centraal bij TMC WoonWenz staat het uitgangspunt dat er voor iedere woonwens een betaalbare invulling is. Wij nodigen je uit voor een bezoek aan 10.000 m² nieuwe woonideeën.

+ Lees meer

Henders & Hazel

Het internationale lifestylemerk Henders & Hazel omvat een complete collectiezit- en woonmeubelen. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden op het gebied vankleuren en materialen kunt u uw eigen sfeer creëren en daardoor van je huiseen thuis maken. Een plaats van jezelf en waar je tot rust kunt komen!

Budget Home Store

U vindt bij Budget Home Store een uitgebreide collectie "Wonen" en "Slapen" tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt de producten zelf samen stellen en hierdoor uw eigen unieke meubelen creëren. De collectie is online te bestellen. Probeer het in de winkel en bestel online! Onze adviseurs staan voor u klaar!


XOOON

XOOON is een modern merk met veel kleur en strakke lijnen. Hierdoor zijn de meubelen goed te verwerken in de woonstijl Modern & Design en in de woonstijl Basic & Puur. De producten van XOOON geven alle ruimte en vrijheid om sfeer, kleur, vorm, comfort en functionaliteit te kiezen. Zo stelt u uw eigen interieur samen!


TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b
4461 HH Goes
0113-224114
tmcwoonwenz@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Bergen op Zoom
Van Konijnenburgweg 13
4611 HK Bergen op Zoom
0164-274477
tmcbergenopzoom@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Goes
Marconistraat 13
4461 HH Goes
0113-224102
tmcgoes@tmcwoonwinkels.nl
TMC Woonwinkels Kruiningen
Zandweg 1b
4416 NA Kruiningen
0113-382626
tmckruiningen@tmcwoonwinkels.nl